От х:

Днес в x:

Около 200 автобуса ще пристигнат в София за протеста на опозицията

Около 200 автобуса ще пристигнат в София за протеста на опозицията в четвъртък. Това съобщи независимият депутат и член на ГЕРБ Лъчезар Иванов.

По решение на оперативния щаб на опозиционните партии протестният митинг-шествие на обединената опозиция ще се проведе в четвъртък, предава агенция Фокус.

От 12.30 часа протестиращите ще тръгнат от НДК и ще се движат по ул. "Раковски", за да стигнат до сградата на Народното събрание. Митингът пред парламента ще започне от 14.00 часа.

Запитан как ще бъде организиран протестът с оглед на намерението на млекопроизводителите да дойдат заедно с кравите си, Лъчезар Иванов отговори:

"Всички хора, които не желаят да бъдат управлявани повече по този начин да се чувстват поканени. Това не е митинг само на опозиционните партии, а всеобщ митинг за сваляне на тройната коалиция и спиране на корупцията и петненето на България в Европейския съюз".

"Това ще бъде един европейски митинг-протест. Всяка от опозиционните партии ще дойде със своите отличителни белези и знамена, за да заяви своята позиция. Надявам се и много граждани също да се включат в този протестен митинг", допълни Иванов.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини