От х:

Днес в x:

Ние чукаме българския елит!

Да, ние чукаме българския елит!

Това е тайната, която някои по-находчиви читатели разкриха в коментарите си към различни наши статии напоследък.

Прозрението присъства под материала за Силвия и новите й цици, загатва се под тези за Зара, за Мариела, както и в безброй лични разговори - я по чат, я по телефон.


И ето, вкарваме си ние тъпите, но "заплатени" материали в сайта, а отдолу блясъкът на чистия разум проговаря: "Бе, кой спа с Мариела, за да й пуснете мизерната статия?!"

Как кой? Авторът, разбира се. И той си признава веднага без бой:

"Естествено! Те всички от елита идват при нас в редакцията и се редят като говеда в очакване на секирата на негово величество Драскача. Въртят очи и питат боязливо към кого да се обърнат за още по страничка в медиата-институция.

Ние, журналистите, сме секс изчадията на 21-ви век. Изнудваме звездите, защото те знаят, че без нас ще залязат.


И щом си платят, ние си изплюваме безсмислените материали. Тук така се прави PR.

Елате и сами ще видите ценоразписа на вратата: за пет-шест изречения - свирка, за над 10 ще трябва да прежалят телата си. Ако държат на пряка реч, ще присъстват и екстри като камшици, белезници и топчета за пинг понг в програмата. Защото ние сме супер хард, когато стане въпрос за разплата.

Най-евтино им излиза, когато поискат да ги споменем в чужд материал - цената е опипване през дрехите. По-лесно се съгласяват и вече мислим дали не биха дали и повече...


Ние ги използваме, защото те са нашите кучки.

Не им се обаждаме; те ни търсят. Обсебени са от мисълта за нас и за това как ще ги направим популярни и обичани. С радост си затварят очите, когато ние, животните, си правим кефа.

Не си мислете, че пишем тези тъпотии, за да бъдат четени.

Не си мислете, че го правим, защото стоят в колонката "най-популярни" по три-четири седмици и повече. Особено циците на Силвия.



Не ни пука и колко пъти сте кликали на сайта ни или пък колко време сте стояли в него. (... Тук материалът бе цензуриран от рекламния мениджър, който започна да си скубе косите, като прочете следващите няколко реда. В името на това авторката също да остане с някой косъм след тази статия, а ние да имаме рекламодатели, тези редове благоразумно бяха отстранени - бел. ред. ...)

Ние го правим, просто защото чукаме звездите.

Ми, ето - накрая всички печелят."
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини