От х:

Днес в x:

Парис Хилтън става лесбийка?

Парис Хилтън била забелязана да напуска лесбийски нощен клуб в компанията на мистериозна жена в неделя през нощта, съобщават от music-news.com.


Хотелиерската наследница подклади слуховете, че се е отказала от силния пол, след като си тръгна от известния лесбийски клуб в Лос Анджелис „The Falcon Club" с друга жена под ръка, носейки черна перука.


„Парис изглеждаше сякаш си прекарва страхотно с жената. Те танцуваха заедно и се държаха доста интимно, когато потеглиха. Парис подшушна нещо в ухото й, тя се засмя и двете напуснаха клуба, хванати за ръце", съобщи вътрешен човек от заведението.


Парис напоследък посещава често „The Falcon Club". Само този месец тя се е забавлявала там три пъти.

Това не е първият път, когато 26-годишната Парис показва интимно отношение към друго момиче. По време на краткотрайното си приятелство с Бритни Спиърс, хотелиерската щерка била забелязана да слага ръка върху гърдата на Бритни, докато двете заедно напускали нощен клуб.


Според слухове, Бритни е заплашила Парис, че ще продаде записи, които уличават хотелиерската наследница в лесбийски наклонности. На лентата тя била застанала в „компрометираща поза" заедно с една от приятелките на скандалната поп звезда.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини