От х:

Днес в x:

КАЛИ : БИХА МИ 20 ИНЖЕКЦИИ В КОРЕМА

На певицата предстои още една операция през февруари

Кали се подложи на пластична операция! Певицата с име на богиня легна на хирургическата маса, за от отстрани голям белег, останал й след тежка автомобилна катастрофа на 25 юли 1990 година. Автомобилът, с който пътувала, се преобърнал в река Искър. Тя изпаднала от прозореца и колата се стоварила с цялата си тежест върху нея. Катастрофата причинила на певицата множество фрактури и разкъсване на далак и черен дроб. Цели шест дни Кали лежала в кома, а близките й не знаели каква ще е развръзката на драматичното събитие. В един от мъчителните дни братът на певицата - Пламен, получил видение, че тя ще се оправи. Така и станало!

Изпълнителката успяла да се възстанови напълно след тежката катастрофа, но единственият лош спомен от преживяното бил огромният белег на корема й. В края на миналата година тя се подложи на операция в Германия, за да го отстрани. Козметичните хирурзи там обаче й забраняват да пее повече, защото диафрагмата се напряга и се опъват коремните мускули. Изпълнителката пренебрегва препоръката на лекарите и продължава с изявите си.


През есента на 2007 година Кали е поканена за концерт в Испания. За нещастие по време на концерта получава разкъсване, а раната е огромна и изключително болезнена. Изтърпявайки зверските болки в самолета към България, певицата се подлага отново на операция. Белегът обаче този път е още по-голям от предишния, но и забраните са категорични: "Никакво натоварване и пеене!"

Шоуто "Пълна промяна" по Нова ТВ се оказва последната надежда за известната певица. Наблюдавайки какво прави с участничките д-р Ильо Стоянов, Кали за последен път решава да опита да се отърве от грозния белег. Родното светило в пластичната хирургия я предупреждава да не очаква чудо.


Кали е подложена на нова за България процедура - лазерно пилене.

"Много е болезнено, а лекарите ми поставиха 20 инжекции с лидокаин в корема - казва Кали. - Двуседмичните мъки след операцията, докато се свали превръзката, също бяха ужасни."


Упоритата изпълнителка обаче е решена да из-търпи всичко докрай. В средата на февруари й предстои втора операция, с която кошмарният белег ще остане в историята.

"Не мога да се откажа от музиката, тя е моят живот! - категорична е певицата. -Дори работя и над нов албум."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини