От х:

Днес в x:

Малка модна икона от Хасково представя България на „Модел и талант на света“ в Анталия

    12-годишната чаровница Росица Павлова от Хасково ще е една от двете представителки на България в международния конкурс “Модел и талант на света“, който ще проведе от 8-и до 15-и май в турския курорт Анталия.

    Ученичката от ОУ “Климент Охридски“ вече е напълно готова за надпреварата, в която се включват повече от 60 красиви момичета от четирите континента.

    Хасковската малка модна икона обаче е доказала във времето, че е пълен разбивач на модния конкурсен подиум.

    Още с появата си в първото подобно съревнование на Малка мис Хасково през 2012 година, когато Росица е само на 8 години, тя спечели короната и оттогава няма конкурс, на които тиарата да не блести на главата й.

    Чаровницата от Хасково е спечелила конкурсите:“ Малка Мис България“, „Малка Мис Планета“, „Малка Мис Континент“, както и „Малка Мис Свят“.

    На предстоящото състезание Роси ще участва за водещо място както за модел, така и за талант, като представител на модна агенция Интерсаунд. Тя ще е в по-малката категория -“пред тийн“.

    За кръга на талантите хасковското момиче ще се представи със специално направена за конкурса хореография на самба, дело на Петя Милушева.

    Още в началото на надпреварата пък всички участнички трябва да представят по ефектен начин своята държава.

    Хасковската хубавица ще е на този кръг с ефекта стилизирана носия, изработена за нея модна къща в Ловеч.

    Мая Манолова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини