От х:

Днес в x:

3 400 хасковлии потъркват ръце за колата от лотарията на НАП

Истерията по лотарията на НАП и Министерство на финансите продължава с пълна сила в цялата страна и Хасково не остава по-назад.

3 400 хасковлии са в жребия за голямата награда -чисто нов лек автомобил. Те участват с повече от половин милион касови бележки за над 6,2 млн. лева. Болшинството от хората регистрират бележки през сайта на играта, а 64-ма от феновете предпочитат мобилното приложение, уточниха от пресслужбата на данъчното в Хасково.

Ако искат да вземат колата, регистрираните хасковлии ще трябва много да вярват в късмета си и силно да стискат палци, защото касовите им бележки са заедно във водовъртежа на лотарията с общо над 19 млн. фискални бона, регистрирани от участници в цялата страна за над четвърт милиард лева.

А кой ще е новият собственик на автомобила, ще стане ясно по Коледа, когато ще се тегли жребият. А до тогава данъчните раздават всяка седмица смарт телефон и всеки месец 40 инчов смарт 3D телевизор.

На 3 април ще бъде изтеглен и четвъртият месечен победител. Той ще получи нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.  

М. Манолова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини