От х:

Днес в x:

Кубрат Пулев се прояви като спасител при тежък инцидент

Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев се прояви като медик от "Спешна помощ", след като се притече на помощ на тежко пострадал младеж. Пулев е извадил езика на момчето, което е било пребито пред дискотека "Плаза" в Студентски град.

Не е много ясно кой е виновникът за случилото се, като има две версии - охраната на заведението или друга компания. Полицията вече е разпитала присъстващите, но е със сигурност ясно, че Пулев е помогнал, за да не загине младежът на място. Според едната версия охранителите също помогнали. Въпреки това младежът е приет в критично състояние в болница, в кома.

Шефът на 7-мо РПУ Ани Петрова заяви пред Нова телевизия, че са разпитани 10 души. Имало е задържан, но той е освободен. Оказа се, че има и още един пострадал - със счупен нос. Според показанията на охранителите по-тежко пострадалият - Кирил Тодоров, е нанесъл удара и те са го извели от дискотеката. Самият Тодоров обаче е с тежка черепно-мозъчна травма, но от показанията няма доказателства, че изпадналият в кома младеж е бил пребит. На охранителните камери удари срещу Тодоров не се виждат.

По думите на брата на Кирил - Димитър, все пак брат му е "леко контактен". Има три хематома в тила, както и амнезия. Мисля, че са нанесени удари с бокс при извеждането, твърди Димитър и отрече брат му да е удрял друг човек.



 

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини