От х:

Днес в x:

Кварталите реват заради нечистени улици, някои са непроходими

    Истинска лавина от сигнали за непочистени улици се изсипа днес в Haskovo.net. Много читатели изпращат и снимки, с които илюстрират негодуванието си. За отбелязване е, че никой от тях не e позвънил на горещите телефони на фирма Атастрой, кояти чисти от снега улиците в кварталите на Хасково. Вчера от фирмата пуснаха в сайта платена публикация с два номера на мобилни телефони, на които да се звъни за нечистени улици.

    Мнозина изреваха от района на стръмната ул. “Бяло море”. Репортерска проверка обаче показа, че самата улица “Бяло море” е изчистена до асфалт. Така бе и в някои от пресечките. Други пък, стръмни и тесни, бяха наистина непреходими.

    Много сигнали пристигнаха и от квартал “Македонски”. Жителка на ул. “Нешо Брайков” се оплака, че два часа не е могла да излезе с колата си от снежния капан, а след като успяла, пътят нагоре се оказал невъзможен. Можело само надолу към реката. Което и сторила, разбира се.

    Читател пък ни изпрати снимка от централния булевард “Раковски”. Фотосът е от 8 часа тази сутрин, около номер 27. От снимката се вижда, че тротоарът е почти непроходим за пешеходци.

    Друг читател пък ни изпрати снимка от пътя за Кърджали. Според писмото той е снимал тази сутрин около 10 часа. Пътят не бил нито опесъчен, нито почистен. По думите на нашия читател така била цялата отсечка до Николово – в сферата на отговорност на хасковската Пътна агенция.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини