От х:

Днес в x:

Кметът на Свиленград Георги Манолов излиза на изборите за четвърти мандат

Кметът на Свиленград инж.Гeopги Maнoлoв ще участва на есен в изборната надпревара на местния вот. Той обяви днес, че към четвърти мандат ще върви отново по старата схема- като независим, издигнат от Инициативен комитет и без съветническа листа.

Манолов обясни, че въпреки че е имал двоумения дали да участва на предстоящия вот, настояването на хората от Свиленград е определило крайното му решение.

„Хора от различни прослойки, възрасти и убеждения настояха да се кандидатирам отново, за да продължа започнатото, тъй като опасенията им са, че с идването на нов градоначалник започнатото може да спре“, коментира Манолов.

Инженер Манолов може да очаква и подкрепата на БСП,тъй като само преди дни от местната структура обявиха, че според тях е най-успешния градоначалник на Свиленград досега.

Въпреки че при предишния вот за месни власти Манолов беше подкрепен от голяма палитра политически сили, включително о от ГЕРБ, за този Бойко Борисовата формация излезе с друга кандидатура- общинският лидер на партията агрономът Иван Андреев.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини