От х:

Днес в x:

Хасково в любов от пръв поглед с актрисата Деси Минчева

Изображение 1 от 6

    Харизматичната куклена актриса Десислава Минчева от Център за изкуства "За Родопите" накара публиката в Хасково да се влюби в нея и играта й от пръв поглед и завинаги.

    Деси Минчева и режисьорът Петър Тодоров, който е и неин съпруг, представиха в неделя на откритата сцена на площада две от най-нашумелите си заглавия „Кокошка с брошка“ и „ Сливи за смет“.

    Центърът за изкуства "За Родопите" участва с двете представления в последния ден на детската секция в рамките на Театралните празници на Хасково.

    С много изобретателност, финес и щипка ала Чаплин, талантливата актриса, носителка на една от наградите на тазгодишния Международен фестивал „ Вълшебна завеса 2016“, прикова не само малките зрители, но и големите към сцената.

    А гледалите първото представление, което тя игра сутринта в неделния ден “Кокошка с брошка“, не пропуснаха и следобедното, като показаха, че Деси има вече твърдо ядро от фенове в Хасково.

    Дори и след края на старата приказка, представена със съвременно звучене„ Сливи за смет“, актрисата остана край сцената в прегръдките на малките си почитатели.

    Мая Манолова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини