От х:

Днес в x:

Лидия Налбантова представя най-доброто досега

2015 година носи четворен празник за хасковската поетеса Лидия Налбантова. През тази година тя чества 75-ата си годишнина, празнува Златна сватба, през тази година се навършват и 10-години откакто със свои афоризми Налбантова присъства в неделното сутрешно предаване на на Българското национално радио. Тази година поетесата издаде и 11-ата си поред книга.

Искрен благослов“ е събирателен образ на най-доброто от творчеството на Лидия Налбантова досега. Епиграми, афоризми, сатирични строфи, стихове от страниците в 10-те книги на поетесата през годините, сега отново излизат на бял свят като послания под редакторския взор на Иван Маринов.

Представянето на „Искрен благослов“ ще е този четвъртък /11 юни/в малката зала на 3-тия етаж в читалище „Заря“ от 18 часа.

Рецитал по книгата са подготвили и ще изнесат авторката и нейната приятелка- учителката по литература Милка Костадинова под музикалния китарен акомпанимент на Димо Костов, и с помощта на председателя на Тракийското дружество в Хасково Кирил Сарджев. 

 

 М.Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ли
    Лили
    0 0
    14:18, 8 юни 2015
    На 11 юни в колко часа?
  • 2
    Ли
    Лиза
    0 0
    14:29, 8 юни 2015
    от 18 часа, и рожденият й ден, мисля е точно на 11-ти
Последни новини