От х:

Днес в x:

Диета с ягоди ни вталява с 4 килограма за 5 дни

Ягодата - царицата на вкусните плодове в началото на лятото, е отлична за вталяване. В червения плод се съдържа голямо количество витамин C, който е изключително нужен на тялото. Освен това ягодата служи като антистрес храна, като ни прави по-щастливи и намалява нивата на хроничния стрес многократно.

Именно затова много специалисти по хранене препоръчват да стартираме подготовката за лятната отпуска с бърз ягодов режим за отслабване. Тази вкусна диета е много полезна във всички аспекти на красотата. Еднакво важна е за здравия организъм и хубавата сияйна кожа, защото вътре във всяка ягодка е заключено истинско съкровище от микроелементи, които активират производството на колаген, отговорен за еластичността и младостта на кожата.

Режимът с ягоди включва задължително шепа от плодовете за закуска, обяд, при който може да се хапне освен ягоди и някакво чисто месо, и лека вечеря.

Позволеното количество плодове за ден е един килограм. Диетолозите предупреждават, че трябва да се консумират храни с ниско съдържание на мазнини и по-малко тестени изделия. Кафето и силният чай пък се заменят с плодови напитки, кисело мляко, минерална вода, билкови отвари и пресни сокове.

Резултатите от тази вкусна диета са наистина невероятни. Само за 5 дни може да се стопят до 4 излишни килограма, при това не се налага да се гладува. Важно е обаче да се знае, че не е добре тази диета да се продължава повече от пет дена. Причината за това е, че организмът се нуждае от източник на белтъци с които да задоволява своите нужни, а освен това разнообразното хранене гарантира приема на различни витамини и минерали, които също са много ценни за здравето.


Източник: http://www.novinar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини