От х:

Днес в x:

Арестуваха 19-годишно момиче за убийството на Бекир в кърджалийско

19-годишна е задържана във връзка с убийството на 20-годишния Бекир Рамадан от кърджалийското село Жинзифово. Вчера тя е привлечена като обвиняема от Окръжна прокуратура-Кърджали, съобщават от държавното обвинение.

Припомняме, 20-годишният младеж бе открит мъртъв  в гориста местност край кърджалийското село Широко поле. След като два дни не отговарял на позвъняванията на телефона си, родителите му тръгнали да го издирват. Сигналът за открития труп е подаден снощи в 20.15 часа на тел. 112. Установено е, че младият мъж е загинал от прободна рана в областта на гърдите. На мястото на престъплението бе открит и автомобилът, който Бекир използвал.

Момичето е обвинено за това, че на 11 май умишлено е умъртвило Бекир Рамадан. 19-годишната е задържана с прокурорско постановление за 72 часа.

От прокуратурата и МВР уточняват, че обвиняемата е направила самопризнания. Освен това тя е оказала пълно съдействие на разследващите.

Предстои Окръжна прокуратура-Кърджали да поиска постоянна мярка „задържане под стража".

В Жинзифово недоумяват какви са причините за жестокото убийство. Местните коментират, че бил кротко дете и никога не влизал в конфликти. Бекир бил любимец на селото, помагал на хората. Винаги бил усмихнат и обичал да се шегува. Не пиел и в селото никой не знае да е употребявал наркотици.

Жителите на Жинзифово не смятат, че младежът може да е станал жертва на обир, тъй като не разполагал с много пари.Семейството му живеело скромно.

Според бивши криминалисти, спор за пари или любовна история стоят за убийството. Бекир е бил убит с един удар с нож в областта на сърцето.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини