От х:

Днес в x:

Фатално привличане на 13-ти май

Майска мечта за морето

Днешният 13-ти май ще даде сериозен принос във фаталното привличане между половете, покрай пролетното събуждане на хормоните. Денят редлага в изобилие време за романтика и сексапил. Ще бъде слънчево и събличащо. Температурите ще достигнат поне 26-градуса, които ако не друго ще освободят хасковлийки от затормозяващ текстил. В ранният следобед термометрите ще се приближават към своя максимум през годините-32.5 °, поставен през 1958-ма година, но все пак ще останат относително далеч от него. Все пак за настудувалия се хасковлия и 26-28 градуса са като манна небесна.

Времето ще бъде и идеално за разходки, тихо и слънчево. Тези които търсят романтиката на залеза ще трябва да почакат до 20 часа и 31 минути. За останалите има цели 14 часа и 33 минути ден, който предлага много възможности, дори при временно измъкване от работа. Категорично няма да вали, макар че по някое време ще се формира висока облачност, която е възможно да премине в незначителна купеста.

Сряда е първият от поредицата три дни, в които ще грее и топли, а температурите прогресивно ще се доближават до летните 30 градуса. Най-топло се очаква да е в петък, докато уикенда ще бележи относително захлаждане, но поне засега синоптиците успокояват, че ще бъде без валежи.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Аг
    Агент Скъли
    22 0
    10:11, 13 май 2015
    Гошо, хванал си русалка, браво! Интересно ми за къде се държиш в момента?
    • А ти къде би я държал?
    • No
      NoAnony
      1 -1
      15:19, 13 май 2015
      Е как за къде се държи? За фотоапарата се държи :)
  • 2
    Ба
    Бай Ганю
    1 0
    00:00, 14 май 2015
    УХА,ша га хапя по врата кат магаре
Последни новини