От х:

Днес в x:

Борим се с Благоевград за най-много пари за саниране

Делян Добрев и женския актив на ГЕРБ бистреха санирането и местните избори

Хасково и Благоевград са първенци в страната по сключени договори за саниране и работата по тях може да започне още през лятото. Това заяви депутатът Делян Добрев, който днес бе гост на номинационно събрание на женската структура на ГЕРБ. Гост или не, областният лидер на Бойковите хора привлече най-голям интерес сред дошлите активисти, които го засипаха не толкова с партийни, колкото с чисто практически въпроси и то най-вече свързани с безплатното саниране.

Изненадващо в класацията на Добрев София отсъстваше сред челниците, като се оказа че най-чевръстите домоуправители са в Македонско и Хасковско. Освен разчетите по стартиране на процедурата депутатът взимаше отношение и по много специфични детайли окжоло сключването на договорите и осъществяването им с посредничеството на общините. В темата се намеси и другия депутат и общински координатор на ГЕРБ Евгения Ангелова.

Темата на сбирката обаче бе съвсем различна-отчетно изборно събрание на ЖГЕРБ/ Ж за жени/. Наложи се членът на изпълнителния съвет на женския ГЕРБ Нели Калнева-Митева да припомни на събралите се, че основната им работа е подготовката за местните избори през есента. Евгения Ангелова пък поръча набирането на нови членове и членки.

Г.Христов

Вътре се слушаше внимателно
Набелязани бяха целите и задачите за ключовия вот през есента
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини