От х:

Днес в x:

4 °C

Гостилница „зареди“ мръвка от месокомбинат в Харманли

Месарница се оказа под прицела на гладен крадец

Пратеник на дряновското село Гостилница се снабди безплатно с качествена мръвка след среднощен поход в реномирания харманлийски месокомбинат Кики. 43-годишния Румен С. щурмувал в събота срещу неделя врата и прозорец на цеха и след като разбил катинар и стъкла, попаднал в рая на изсушените колбаси. След кратък тараш мъжът се натоварил до отказ с луканки, суджуци, пушено месо и прясна свинска мръвка, всичко над 70 кг. Не е известно дали крадената мръвка е щяла да отива в Гостилница или била за многолюдната фамилия на месоядния Жан Валжан. Според запознати, голяма част от родата на Румен се преселила наскоро в Харманлийско и вече успяла да стане известна на местната полиция със своите кражби. Самият Румен бил спипван няколко пъти, не му се разминало и сега. Часове след среднощната кражба той е била закопчан от местната полиция за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Haskovo.lnet

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Sa
  samun
  13 -1
  12:55, 12 яну 2015
  Селото е Гостилица!!!
 • 2
  Ss
  SS-23
  6 -1
  19:42, 12 яну 2015
  Пак ****** пак краде.Известен на полицията.Абе счупете му китките на ръцете.ТЕ затова крадат по пo-малко защото за кражба дo 300 лв.не носят съдебна отговорност.ИЗМЕТ МРЪСНА.
  • Sc
   Scarfac3
   0 0
   01:35, 13 яну 2015
   Не до 300 лв.,приятел! Закона и съдебната практика сочат,че ако едно лице е неосъждано, предмета на кражбата е под две минимални работни заплати, вредите са възстановени,извършителя не носи наказателна отговорност.Образуваното наказателно производство (досъдебно производство или преписка) се прекратява, като се налага администривно наказание - глоба на основание чл.218б от НК.Тъжно,но факт! Извършителя може да е откраднал нещо за 600 лв., полицията го хваща с откраднато,следователно вредите са възстановени.Остава само да не е осъждан и му се прощава. Колко справедливо само,а ? Ами ако полицията не го беше хванала? Какво прави пострадалия,пие една студена вода... Как се спестяват 600 лв. с 400 лв заплата за нашия край? Сигурно е нужно около половин година поне...
 • 3
  Уу
  ууууу
  1 0
  20:09, 12 яну 2015
  70 кила колбаси са доста повече от триста лева.Задържали го за 24 часа.Ами много му е за 2 часа и после го пускайте пак да краде.
 • 4
  Су
  СУЖУК
  1 -1
  22:27, 12 яну 2015
  Шефа на месокомбината да прати хора да заловят мангустата и да го прекарат през месомелачката.
Последни новини