От х:

Днес в x:

Apple подготвя 12.2-инчов iPad Air Plus

Apple подготвя нов по-голям модел на таблета си iPad. Той ще е с 12.2-инчов екран и може да бъде представен в края на пролетта следващата година, съобщава онлайн изданието 9to5mac.

iPad Air Plus ще следва новата тенденция на Apple да представя и по-големи версии на популярните си устройства. За този модел на таблета се спекулира от доста време, но японското списание Mac Fan твърди, че има диаграми на бъдещото устройство.

Не е ясно дали диаграмите са истински, като и Apple не коментира темата. Mac Fan обаче преди време публикува диаграми и на iPhone 6 и iPhone 6 Plus, които се оказаха верни.

Според данните, таблетът ще използва новия процесор А9 и подобрен хардуер. Отличителна черта ще е наличието на четири говорителя. По този начин потребителят ще може да чува стерео звук без значение дали държи таблета във вертикално или хоризонтално положение.

Наскоро The Wall Street Journal пък обяви, че iPad Air Plus е бил предвиден за тази година, но производството му е отложено, за да може компанията да се справи с търсенето на двата нови модела на iPhone.

Освен iPad Air Plus през пролетта ще бъде представен и iPad Mini 4. Таблетът ще има сходен дизайн с този на iPad Air 2 и подобни спецификации.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини