От х:

Днес в x:

Испанец се въртя на пътя край Чепеларе, пет катастрофи само за ден

Общо пет пътни инцидента, с материални щети и двама ранени са станали във вчерашния ден по пътищата в Смолянско. Най-тежко е пострадала 80 годишната жена, която след удар на лека кола в камион на "Титан" между Чокманово и Смолян, е с опасност за живота в болница, за която по-рано СмолянБГвести писа.

Също на 12 ноември, около 12.00 ч., испанец е катастрофирал в района на местността “Ракита”, община Чепеларе. Поради неизправност в кормилната уредба, лекият автомобил “Рено Меган”, управляван от 31-годишният чужденец, поднася и след като се върти на пътя се удря в декоративна бетонова стена. Инцидентът се разминал само с материални щети, без пострадали.

Същия ден по обяд възрастен шофьор на „ВАЗ“ е ударил движещата се пред него кола "Фолксваген Венто”. Произшествието е станало в рудоземското село Елховец, а причината е, че 62 годишният водач не спазил дистанцията за движение, уточниха от полицията. Леко ранена е 53 годишната шофьорка, която е с хематом в областта на главата. На пострадалата е оказана първоначална медицинска помощ във ФСМП-Рудозем, след което е транспортирана за лечение в смолянската болница.

Още два пътни инцидента са станали на 12 ноември – единият на пътя между село Средногорци и Смолян, а другият на ул.“Васил Райдовски“ в областния град. И в двата случая няма пострадали, а само материални щети по колите.

 СмолянБГвести.нет

 

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини