От х:

Днес в x:

Haskovo.net 3-то поколение: Симона

Ани Кутелова е вече горда мама-на бебе Симона

Haskovo.net се прероди за трети път. Вчера по обяд първата си глътка въздух пое Симона, дъщерята на колежката ни Анета Кутелова. Тя продължи традицията медията ни да расте, но не старее. Даже да се подмладява. Малката гордост е третата в династията на Haskovo.net след Теодора /5 години/ и Мартина /2 години/. Остава бъдещите ни колежки да вземат перото и последват родителите си.

Симона тепърва ще обмисля приоритетите си, след като се събуди от първия си сън на белия свят. Мъникът проплака едва вчера във вещите ръце на д-р Стоев от хасковското АГО. Малката-голяма принцеса се роди с впечатляващи мерки-3.7 кг и 51 сантиметра.
Раждането е станало нормално, макар в един момент Ани да е била петимна за секцио. Просто нещата са се забавили, а когато тръгнали били ,както се вижда, внушителни. В този труден момент на помощ на младата майка, за която това преживяване е било първо в живота й, се притекли опитните акушерки от АГО Митра Янева и Димитрина Стоева. С тяхна помощ и окуражаване всичко е минало благоприятно. И за 5 минути, както съобщи уморената, но щастлива майка.

Ани целенасочено решава да роди в хасковското АГО от доверие към местните лекари. И те не я разочароват. Раждането НЕ Е с предварително избран екип. НЕ Е по договорка. НЕ E с преференции или протекции. Дори haskovo.net разбра за щастливото събитие едва днес, 24 часа след неговото случване. Младото семейство благодари на израждащия екип, болницата и най-вече за отношението, което е получило. И стиска палци нещата, които започват добре, да продължат още по-добре.

От името на целия екип на сайта, на младите родители честито-на този ден и всеки ден, споделен с тяхната свидна рожба. Да сте живи и здрави!

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ма
    МАНГО
    17 0
    07:21, 12 окт 2014
    Живи и здрави!
    И повече младежи в екипа!
  • 2
    35
    35998
    16 0
    09:48, 12 окт 2014
    Честито на родителите. Да са живи и здрави, те и малката принцеса.
  • 3
    Бр
    Браво, Гошо!
    12 0
    10:14, 12 окт 2014
    Честито, Ани! Да ти е живо и здраво детенцето:)
Последни новини