От х:

Днес в x:

Прекрасен ден и слънчеви целувки през седмицата

Чакат ни целувки, може и такива

Неделя ни предлага прекрасно есенно време, но добрата новина е, че няма да е само днес. От 12-ти октомври следва една сгряваща петдневка в която температурите трайно ще бъдат над 20 градуса, слънцето ще доминира, а дъждовете ще са рядкост ако въобще ги има. Според синоптиците, поне не и в нашия регион.

Температура до 18-19 градуса с разкъсана облачност е планирана за 12-ти октомври. В следобедните часове ще се появи известна облачна пелена, но няма да достигне плътност като за дъжд. Вятърът ще бъде слаб, до абсолютно липсващ. Ако това ви се струва добре, почакайте първите дни на идната седмица. В понеделник и вторник времето ще бъде еднозначно слънчево, като дневните максимуми ще стигнат и прескачат 20-те градуса. Вятърът ще бъде слаб до умерен от югоизток. В сряда ще се заоблачи, но за сметка на това ще стане още по-топло. До петък включително ще се радваме на направо предлятни температури от порядъка на 24-25 градуса. Дните ще ни предлагат известно „мръщене” като към облаците ще има до умерен вятър, но предимно от юг и следователно топъл.
Това което ще ни загатва средата на седмицата ще се случи в събота, когато ще вали. Вярно, краткотрайно, но ще ни развали или поне измокри настроението. Очаква се и понижаване на дневните температури , все пак до съвсем приемливите 17-18°.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Последни новини