От х:

Днес в x:

„Чисти“ сърца с подарък от губернатора

Комплект материали за рисуване и други пособия, получиха в дар от областния управител Димитър Кръстанов възпитаниците на Младежкия православен център „Чисти сърца“, към храма „Свети Висарион Смоленски“. Губернаторът и съпругата му били гости на водосвета за „Вяра, Надежда и Любов“ и откриването на новата учебна година в храма, и останали впечатлени от дейността на „Чисти сърца“ и творческия празник , подготвен от децата след водосвета.

Инж. Кръстанов заяви, че се радва да види как се полагат усилия за изучаване и  утвърждаване на  християнските ценности, как  се привличат нови млади  хора в Българската православна църква, за да бъдат по-честни и по-достойни дните ни.

Подаръкът бе донесен на работното място на „Чисти сърца“ в катедралния храм от служителки на Областната , а децата използваха случая да им покажат резултатите от творческия труд в кръжоците на Центъра. Учителките по вероучения Николина Жекина и Радка Георгиева пък представиха новите идеи за работа и презентацията от последната учебна година.

 СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини