От х:

Днес в x:

20 °C

Милен Мандов поема Центъра за деца и младежи с увреждания над АГО

Милен Мандов става управител на Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, намиращ се над АГО в хасковския квартал "Република", става ясно от сайта на местната администрация. Той е класиран на първо място в провелия се конкурс за заемане на длъжността.

Мандов е получил 22.2 точки в конкурса, изпреварвайки другия кандидат Христина Сертева, която е получила 18.2 точки.

Комисията с председател зам.-кметът на община Хасково Мария Вълчева предлага да бъде назначен кандидатът получил най-много точки.

Шефското място в социалното заведение бе овакантено след като доскорошният управител Невена Желязкова спечели конкурса за управител на Дневния център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства в Хасково.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ре
  Революция в Общината
  16 0
  10:08, 12 мар 2020
  Само Високопланински Пискюли назначават
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат
   10 -4
   10:18, 12 мар 2020
   Къде са Ветеринарката и Умното ? ..... При нас в Америка всеки 3-4 часа Губернатора излиза и дава информация за състоянието към момента
  • Ив
   ива
   14 0
   11:21, 12 мар 2020
   То в Хасково останаха ли други, освен от тези високопланинските които са и с високи изисквания и претенции ......
 • 2
  Пу
  ПУМА ЦИгов Чарк
  17 0
  10:50, 12 мар 2020
  Капитаните на отбора на ПУМА ЦИгов чарк Невена Желязкова и Емилия Стефанова са препоръчали да е момче от "нашите" ...
 • 3
  Ка
  Карамфил Плахов
  13 0
  12:22, 12 мар 2020
  Да, трябва да е от нашите - - Бубайко! Иначе с другите не се разбираме много - много
 • 4
  За
  Запозната
  3 0
  19:27, 12 мар 2020
  Чудя се колко низки и долни трябва да са досега писалите и тези, които са им начаткали лайкове, за да си позволяват да плюят човек, когото нито познават, нито знаят откъде е тръгнал. Който смята, че е по-добър да се беше явил на конкурса, а не анонимно да плюе. И е ясно как и колко работите, щом сте в нета в работно време.
  На добър час, Милен Мандов!

Хороскоп за 29.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Общуването с близките ви днес ще ви донесе спокойствие и увереност за бъдещето. С лекота ще решите домашните проблеми. Не унивайте. Разчитайте повече както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Делата, започнати днес ще завършат с успех. Хубавите емоции и настроения ще ви направят и по-добри.
29 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вървите неотклонно по пътя, който сте си избрали. Макар и бавно, постигате целите си и това ви изпълва със задоволство. Не сте склонни да се поддавате на влиянието, което някои хора се опитват да наложат над вас. Следвате единствено собствените си принципи и не се интересувате от то приказките на околните. Сърдечният ви партньор има нужда от помощта ви.
29 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Заедно ще решавате възникващите въпроси и ще планирате бъдещето си. Ще разчитате както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Всичко започнато днес обещава да завърши с успех.
29 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Колебанията ви са напълно излишни. Действайте решително и желаните резултати ще се превърнат в реалност. Не се тревожете за половинката си, тя се справя чудесно и без вашите напътствия. Не прекалявайте със загрижеността си.
29 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Освободете се от привързаностите си, ако търсите щастието. Правете нещата, от които ще получите удовлетворение. Постигнатото ще ви направи по-смели, дръзки и вдъхновени. Ще поставите началото на бъдещите си успехи.
29 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Оставете вълната на проблемите да мине над главата ви, без да ви засегне. Любовта е тази, която ви закриля, съветва и направлява. Вслушайте се в съветите на любимия човек. Днес вие сте едно цяло. Доверете му се и заедно решавайте. Посветете се на изкушенията на една страстна любов. Този свят е сякаш само за вас двамата.
29 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Шумът и суетата не са сред представите ви за неделен ден. Във възможностите ви е да бъдете по-внимателни и добри с околните, без да ги притеснявате с претенциите си. За това потърсете тихо място за отмора, където да останете насаме със себе си и мислите си. Нечия любов ще ви помогне да се възстановите от стреса и даде сили за нови предизвикателства.
29 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Пролетният ден ще привлича много от вас навън, сред природата. Там ще получите тласък на идеи и по-късно с лекота ще вземате решенията си. За да откриете пътя ви е нужна добра ориентация и подготвеност, а вие ги имате и двете. Ще срещнете подкрепа, щом сте готови да я приемете.
29 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финансови несгоди и свързаните с тях семейни взаимоотношения ще притесняват много от вас. В очакване сте нещо добро да се случи, но за това ви е нужна надеждна подкрепа, с повече аргументи в своя защита, ще се справите. Консултация със специалист ще облекчи оплакванията ви и направи по-леко и бързо да преминат неразположенията ви.
29 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Направете нужното, за да запазите доброто настроение на всички около вас. А някои от вас ще получат покана за излет сред природата. Не се колебайте дълго. Разходката, освен че ще ви разтовари, ще ви зареди с много положителна енергия и приятни емоции.
29 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отдайте се на почивка, заслужили сте я. Работата в къщи може и да почака. Правете неща, които ви доставят удоволствие, четете, гледайте телевизия, мързелувайте активно. Вижте се с приятели, веселете се и забравете за грижите. До вас ще достигне вест, която може да ви провокира към нови търсения.
29 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете по-сдържани в оценките си за хората. Рискувате много, ако споделите мнението си с неподходящия човек. Не прибързвайте с отчаянието, съвсем скоро ще ви се открият прекрасни шансове за реализация.
29 мар 2020

Случаен виц

Последни новини