От х:

Днес в x:

28 °C

Милен Мандов поема Центъра за деца и младежи с увреждания над АГО

Милен Мандов става управител на Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, намиращ се над АГО в хасковския квартал "Република", става ясно от сайта на местната администрация. Той е класиран на първо място в провелия се конкурс за заемане на длъжността.

Мандов е получил 22.2 точки в конкурса, изпреварвайки другия кандидат Христина Сертева, която е получила 18.2 точки.

Комисията с председател зам.-кметът на община Хасково Мария Вълчева предлага да бъде назначен кандидатът получил най-много точки.

Шефското място в социалното заведение бе овакантено след като доскорошният управител Невена Желязкова спечели конкурса за управител на Дневния център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства в Хасково.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ре
  Революция в Общината
  17 0
  10:08, 12 мар 2020
  Само Високопланински Пискюли назначават
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат
   10 -4
   10:18, 12 мар 2020
   Къде са Ветеринарката и Умното ? ..... При нас в Америка всеки 3-4 часа Губернатора излиза и дава информация за състоянието към момента
  • Ив
   ива
   15 0
   11:21, 12 мар 2020
   То в Хасково останаха ли други, освен от тези високопланинските които са и с високи изисквания и претенции ......
 • 2
  Пу
  ПУМА ЦИгов Чарк
  18 0
  10:50, 12 мар 2020
  Капитаните на отбора на ПУМА ЦИгов чарк Невена Желязкова и Емилия Стефанова са препоръчали да е момче от "нашите" ...
 • 3
  Ка
  Карамфил Плахов
  14 0
  12:22, 12 мар 2020
  Да, трябва да е от нашите - - Бубайко! Иначе с другите не се разбираме много - много
 • 4
  За
  Запозната
  3 0
  19:27, 12 мар 2020
  Чудя се колко низки и долни трябва да са досега писалите и тези, които са им начаткали лайкове, за да си позволяват да плюят човек, когото нито познават, нито знаят откъде е тръгнал. Който смята, че е по-добър да се беше явил на конкурса, а не анонимно да плюе. И е ясно как и колко работите, щом сте в нета в работно време.
  На добър час, Милен Мандов!

Хороскоп за 07.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
07 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
07 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
07 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
07 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
07 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
07 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
07 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
07 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
07 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
07 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
07 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
07 юли 2020

Случаен виц

Последни новини