От х:

Днес в x:

Хасковският депутат от Атака напусна Сидеров и отиде при Бареков

Депутатът, избран от Хасковския избирателен район Гален Монев напуска парламентарната група на Атака, съобщи „Дневник“. Изданието цитира председателя на Народното събрание Михаил Миков, който в началото на днешното извънредно заседание обявил, че са постъпили две заявления за напускане на групата на Волен Сидеров – от Гален Монев и от Димитър Аврамов, който още миналата седмица обяви присъединяването си към „България без цензура“ на Николай Бареков.

Според столичното издание се очаква и Монев да обяви, че отива при Бареков.

Хасковските активисти на Атака научиха от Haskovo.net за дезертирането на Монев и бяха шокирани. Телефонът на депутата е изключен, очаквайте по-късно неговото изявление.

Haskovo.net

По-късно от официално изявление на "България без цензура" стана ясно, че депутатът от „Атака“ Гален Монев наистина се присъедянва към партията на Николай Бареков. „Напускам сега, в последния ден на 42-ото Народно събрание, за да съм честен към избирателите си“, обясни Монев. "Правя го и заради България, това е начинът, по който можем да се противопоставим на ГЕРБ И ДПС“, допълни той. Монев цитира Чърчил, като подчерта, че не е добре да сменяш принципите заради партията си, а е по-добре да смениш партията заради принципите си. Стана ясно, че името му ще бъде поставено на избираемо място в листите на ББЦ за предстоящите парламентарни избори.

 

 

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини