От х:

Днес в x:

Спипаха служител измамник в ОББ Хасково

След вътрешна проверка ОББ разкри злоупотреби с финансови средства на клиенти, направени от неин служител в клон Хасково, съобщиха от банковата институция за Haskovo.net след официално запитване.

Банката вече се е свързала с всички засегнати, за да ги увери и успокои, че всички неправомерно отклонени средства ще им бъдат напълно възстановени, заедно със съответната лихва.

Случаят ще бъде предаден на прокуратурата за търсене на наказателна отговорност, а самият служител вече е отстранен от длъжност, допълниха от пресцентъра на ОББ. Те обаче не уточниха откога е отстранен. Държавното обвинение в областния град още не работи по случая, нито в полицията има постъпили жалби.

В телефонен разговор от ОББ отказаха да посочат на каква длъжност е бил служителят, нито кога е постъпил на работа. Отказаха да посочат и точно колко пари са били отклонени, колко хора са засегнати от тази дейност и в какъв период е станало това. Въпреки това те бяха категорични, че няма ощетени клиенти, с които не са се свързали.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини