От х:

Днес в x:

Новогодишен курбан раздадоха в „Св. Димитър”

Новогодишен курбан за здраве раздадоха днес за миряните в откритата трапезария (магерницата) на хасковския храм „Св. Димитър”. Той е дарение от местната структура на ГЕРБ. Хората на експремиера Бойко Борисов осигурили шилето за казана, раздадоха и подаръци в хартиени чанти – календари за 2014 година, бележник, химикал. Естествено, всички те с логото на ГЕРБ.

От хасковската структура на партията са осигурили и заслон срещу вятър за откритата магерница на храма. Съоръжението е монтирано, но все още не е довършено. Днешният ден обаче, макар и с мъгливо утро, не бе студен и след неделната служба миряните се настаниха около масите.  

С днешния курбан активистите на ГЕРБ пожелават здраве и щастие на всички хасковлии през новата година. Те се помолиха и за благополучното оздравяване на бившия областен управител, сега депутат Ирена Узунова, която получи тежък инсулт в началото на декември. След успешна операция в „Пирогов”, тя все още е в изкуствена кома, но лекарите отбелязват оптимистични симптоми за успешно възстановяване.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини