От х:

Днес в x:

Търсят телефонни терористи за 800 лв заплата

Не е задължително да изглеждат толкова добре, но трябва да имат закалени уши

4-ма служители, които да убеждават длъжници да се разплатят с държавата, търси да назначи Националната агенция по приходите. Убеждението ще е по телефона на принципа „со кротце со благо“ и ще се прилага ПРЕДИ да се предприемат принудителни мерки, уточняват данъчните. Местоработата ще е в кол центъра на НАП в София. Кандидатите може да нямат професионален опит, но трябва да имат закалени уши и да могат да комуникират независимо от децибелите на разговора. Препоръчително е да могат да работят под силен стрес. Нужно е и да познават добре данъчно-осигурителното законодателство на България.

Телефонните терористи, както популярно са известни събирачите на дългове, ще се радват и на добра държавна заплата-800 лв като за начало. Обект на техния „терор“ ще бъдат както физически, така и юридически лица /фирми/ с неплатени глоби, данъци или осигуровки.

Образователният ценз за кандидатите е минимум „бакалавър“ без конкретизирана специалност. Срокът за подаване на документи е до 21-ви декември/включително/, лично или чрез посредник с нотариално заверено пълномощно в сградата на Централното управление на НАП на бул. „Дондуков“ 52 в София.
Описание на длъжностите, изискванията за конкурса и образци на заявление за участие, могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП – www.nap.bg.
През последните две години телефонистите на НАП са провели разговори и кореспонденция с над 150 хиляди души, като в 70 % от случаите са убедили събеседниците си да си платят дълговете към хазната, без да се стига до принудителни действия.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини