От х:

Днес в x:

Вместо мокър, само сух студ

Днес няма да вали, обещават синоптиците от хасковска метео станция. И явно решиха, че добрите новини ни са достатъчно. Може да е сухо, но студено с температури около нулата. Към обяд може и да се постопли до 1-2 градуса. Напук на прогнозите, снежната покривка се запази в някои местта на областта и по покривите на Хасково. При следващият сняг може да си имаме достатъчно количество и за снежен човек.

Ще духа слаб вятър от североизток. В следобедните часове облачността ще се разкъса и нищо чудно да видим слънцето. За украса, щото няма да топли.

Републиканските пътища са проходими при зимни условия информират от АПИ. Температурите в страната са в интервала от –8 С° до +5 С°. Слаб сняг вали в областите Сливен, Русе, проход „Шипка” и проход на Републиката. Вятър духа в областите Варна, Разград, Силистра, Русе. Пътните настилки са мокри, на места заснежени, частично заледени, почистени и обработени. Намалена е видимостта поради мъгла до 100 м в района на АМ Хемус между т.Витиня и т.Топли дол и в Лом. Проход „Шипка” е ограничен за движение с ремаркета и полуремаркета.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини