От х:

Днес в x:

Хасково ударно шие дамско облекло

Шивашките цехове в Хасково ударно шият дамски дрехи, не им достигат работници, става ясно от седмичния бюлетин на Бюрото по труда. От 79 обявени свободни места 33 са за шивачи, а преобладаващата част от тях – 25, са за шивачи на дамско облекло. Останалите 8 места са обявени за шивачи на трикотаж.

Търсят се още стюарди (стюардеси), монтажници в производство, работници в производство, 2 багеристи, машинни оператори шиене, шофьори на товарен автомобил за вътрешни превози, работници по поддръжка в строителството, шлосери.

Работодателите търсят да назначат и машинен инженер, агент за обслужване на клиенти по телефона, специалист в отдел „Договаряне", учител по музика на половин щат, учител в детска градина, оперативен счетоводител, шофьор на автобус, автомонтьор, електромонтьор, мениджър екип, осветител, технически секретар (с английски език), заварчик (със стаж), механик (поддръжка на металообработващи машини), бояджия (прахово боядисване), касиер в склад на едро, шофьор на товарен автомобил (превоз на вторични суровини), хлебопекар, оксиженист, дърводелец (мебелист), заварчик, пазач-портиер, огняр.

Haskovo.net  

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини