От х:

Днес в x:

Манолова: "Атака" не подкрепя правителството, гони интересите си

 

„Депутатите от "Атака" не подкрепят правителството, те не са гласували за него. "Атака" подкрепя само тези закони, които счита, че отговарят на интересите на техните избиратели". Това заяви заместник-председателят на парламента Мая Манолова пред БНР. Тя коментира провалените пленарни заседания и уточни, че те са били четири и не са се състояли заради отсъствието на парламентарната група на ГЕРБ.

„Ако ГЕРБ ходят на работа, ще има ли някакво значение дали "Атака" е там, или не? Това е очевидно. "Атака", за разлика от ГЕРБ, изпълняват ангажимента си към своите избиратели - да ходят на работа, да внасят законопроекти и да участват в парламентарните дебати", продължи Манолова.

До момента Народното събрание е приело 38 закона за 40 пленарни заседания, каза заместник-председателя на НС. Този парламент ще се окаже най-работещият от всички досега, ако показател за това са приетите нормативни актове, изтъкна още тя.

По този начин Манолова опроверга информация в медиите, че държавата ни е загубила доста в дните, в които не се състояха заседанията на парламента.

 
 
Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини