От х:

Днес в x:

Чорбата се изгаври с Хасково: 6:2

ЦСКА направо изяде Хасково - по трима в червено атакуваше всеки наш, който пипнеше топката

ЦСКА си направи "гавра с труп" и размаза „мъртвия” „Хасково” с 6:2 в първи мач от 1/16-ната на купата за България. Нашите бяха излезли като умрели на ст. „Българска Армия”, като червения доктор просто направи аутопсията след фаталното 6:2. След този резултат няма никаква надежда за реванша на ст. „Хасково” след седмица.

Още след първия половин час диагнозата бе дадена- 3:0. Червените откриха в 6-та минута чрез Венци Василев, който се разписа с глава след центриране на Марсиньо от корнер. Две минути по-късно домакините можеха да вкарат втори гол. Чочев изведе по великолепен начин Долапчиев сам срещу Ивайло Василев, но младокът на червените стреля във вратаря, след което топката излезе в корнер. След 120 секунди Марсиньо центрира от фаул към непокрития Валентин Илиев, който на празна врата не успя да уцели добре топката с глава. В 23-та минута ЦСКА поведе с 2:0. Венци Василев нахлу отдясно в наказателното поле на гостите и бе атакуван в гръб. Може би малко пресилено реферът Таско Тасков посочи бялата точка. Марсиньо бе безапелационен- 2:0. В 30-та минута новият страж на Хасково Ивайло Василев показа защо е бил натирен от Левски. 22-годишната уж надежда излезе да пресече дълъг пас към нападателя на ЦСКА Григор Долапчиев, но левашки изрита топката в тялото на червения таран. Той настигна отскочилата топка и спокойно вкара на празна врата за 3:0.

Хасково вече бе гроги. Но през втората част ЦСКА реши да продължи гаврата. Четири минути след почивката Марсиньо вкара втория си гол и четвърти в мрежата на Хасково. Той получи чудесен пас от появилия се на терена Емил Гъргоров и се изгаври с Василев като пусна технично топката покрай него. До тогава Хасково само стреляше отдалече, но в 58-та минута тази тактика донесе успех. Влади Узунов изстреля бомба в ъгъла без шанс за вратаря да направи каквото и да е било-4:1. Само две минути по-късно ЦСКА наказа дръзналите да надигнат глава хасковлии. Анонимния гастарбайтер Мамади Сидибе вкара първия си гол в официален мач за ЦСКА, разписвайки се отблизо за 5:1. Вальо Илиев направи вересия от която се възползва Димитър Алексиев който намали за 5:2. Крайното 6:2 бе фиксирано в 83-тата минута от младата надежда на българския футбол Ивайло Чочев. Халфът овладя опит за шут на Емил Гъргоров от фаул, майсторски финтира бранител на гостите и хладнокръвно вкара първия си гол през този сезон. До края на мача Хасково удари гредата, но това не промени усещането, че нашите се вцепеняват като видат табелата за София. Само можем да завиждаме на Лудогорието, че вече пердашат софиянци под път и над път.

Имаше много кандидати за игра на мача и всичките бяха от ЦСКА. Имаше много кандидати за най-слаби в мача и всичките бяха от „Хасково”.

Състави:

ЦСКА: Мболи, Василев, Илиев, Менди, Фо-Поре, Янчев (46-Гъргоров), Чочев, Косоко (36-Карачанаков), Сидибе (63-Морейра), Марсиньо, Долапчиев

ХАСКОВО: Василев, Марем, Колев, Чанев, Ангелов (61-Алексиев), Шекеров (46-Лозев), Скерлев, Крумов (75-Ничев), Плахов, Узунов, Кръстев

37-годишния Тодор Янчев/вляво/ тичаше повече от хасковските младоци
Нашите грешаха дори при пасове на два метра
Недялко Хубенов бе един от малкото смели, но се разби в червената стена
Тъмнокожите гастарбайтери направо ни смачкаха
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини