От х:

Днес в x:

Как да разберете по линиите на ръката колко деца ще имате

Хората, които имат уменията да предричат съдбата по линията на ръката, твърдят, че информацията за целия ви бъдещ живот е написана върху дланта ви.

Без много усилия можете и без помощта на гадатели да разберете колко деца ще имате само по линиите на ръката ви. В класическата хиромантия линиите на децата се намират върху лявата длан, точно под кутрето. Това е хълмът на Меркурий, където има вертикални линии.

Вгледайте се внимателно в тях – ако те са дълбоки, детето ви ще има щастлив живот. Ако вертикалните линии се прекъсват, това означава, че в живота на бъдещето ви дете ще има проблеми.

От вертикалните линии една, две, три или повече ще са най-ясни, а е възможно да има съвсем малък брой линии. Ако те са много, броят на децата ви съответства на тези, които са най-дълбоки.

Имайте предвид обаче, че това е броят на децата, които ви е съдено да имате, но не е задължително това да се случи в реалността и бройката да бъде точно спазена.

Различни непредвидени обстоятелства в живота ви могат да повлияят върху броя им и той да бъде намален или тъкмо обратното - да имате повече деца, отколкото първоначално ви е било писано да имате.

На ръката ви не могат да бъдат отразени деца, които евентуално бихте решили да осиновите, а само тези, които ще са плод на любовта ви с важен за вас човек. Има дори теория, според която с течение на времето линиите върху дланите се променят.

Трябва да отчитате и факта, че върху лявата ви длан е отбелязано какво ви е отредила съдбата по принцип, а върху дясната на същото място става ясно колко ще е реалният брой на децата ви.

Дължината на линиите предсказва пола на бъдещото ви бебе. Дългите линии предсказват раждането на момченце, е късите – на момиченце. Майките на близнаци имат две линии, които се събират и приличат на латинската буква V.

Древните индийци са изчислявали броя на бъдещите си деца по пръстена на семейството. Той се намира под основата на палеца и представлява полукръг. Колкото полукръга имате там, толкова ще е броят на децата ви.

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини