От х:

Днес в x:

Рози по дупето - новата тауировка на Черил Коул

Aнглийското цвете Черил Коул ще прекара остатъка от живота си, седейки върху розова градина. Нежната певица и бивша половинка на футболиста Ашли Коул е татуирала кръста и дупето си с огромни, червени рози.

Миналия уикенд звездата е посетила татуиста Нико Хуртадо с идеята да „оправи" своя рисунка на кръста. Изглежда, че тя е променила мнението си и е вкарала цвят и на други места от тялото си.

„Ето как промених татуировката – добавих малко мастило и я продължих надолу по задните ѝ части. Много съм развълнуван да ви покажа как изглежда. Беше доста продължителна работа, а Черил е твърда и издръжлива", написа Хуртадо под снимката, постната в Instagram.

През февруари тази година Коул си направи огромно цвете на кръста, за да скрие предишна татуировка във формата на пеперуда. Изглежда тя доста се е запалила по рисунките, защото този път се подложи на 15-часово татуиране.

„Вижте най-талантливия татуист в света. Благодаря ти, Нико Хуртадо!", написа дамата в социалната мрежа и постна снимки на негови произведения, сред които и собствените си нашарени задни части.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини