От х:

Днес в x:

Десет причини да не простите, ако ви изневерят

Едно от най-неприятните усещания в живота на човек е да разбере, че половинката му му е изневерила. За секунди всичко между двама ви умира. От вас зависи дали да дадете на половинката си втори шанс, пише div.bg. Тя най-вероятно ще иска да опитате отново, може дори да реве и да се влачи след вас. Даваме ви десет причини да не ѝ простите.

1. Връзката ви повече никога няма да бъде същата

Има хора, които твърдят, че връзката им дори е станала по-здрава след изневяра, но в повечето случаи отношенията са непоправимо скапани. Усещането за свобода, доверие и взаимно уважение е изчезнало и вероятно няма да се върнат.

2. Няма да се измъчвате със съмнения, че тя отново може да кривне

Ако един човек изневери, не е задължително да го направи пак, но съществува такъв шанс, нали така? Онова, което е накарало вашата приятелка да кривне от правия път, може би още живурка в нея и може отново да я подтикне. Тя е имала избор дали да ви изневери, или не. И е взела решение.

3. Ясно ще заявите, че не приемате изневерите

Ако имате деца, те ще разберат, че изневярата е лошо нещо. А ако нямате - ще дадете ясен знак на хората около себе си какво е мнението ви по въпроса.

4. Ще спестите време и усилия за "заздравяване" на връзката

Повярвайте ни, ако решите, че прощавате, ще ви трябват много нерви и време, за да се успокоите наистина.

5. Ще се чувствате по-сигурен

Няма непрекъснато да си мислите дали тя сега като е излязла с приятелки, всъщност не е някъде с някой оръфляк.

6. Запазвате си самоуважението

И без това вече самочувствието ви е смазано, ако останете с тази жена, има голяма вероятност сериозно да се комплексирате.

7. Положението ви може само да се подобри

Ако останете с вашата невярна приятелка, има много по-голяма вероятност отношенията ви да се влошат. А ако се разделите - шансовете да започнат да ви се случват позитивни неща са много по-големи.

8. Не избирате по-лесния начин

Много по-трудно е да прекратите една връзка, дори и тя да е кофти, отколкото да продължите да се виждате с гаджето си. Но помислете по друг начин - когато тя ви е изневерила, първа е решила в каква посока да се развият отношенията ви. Сега е ваш ред.

9. Нужна ви е партньорка в живота, а не ученичка

Не може тепърва да я учите как да се държи, какви ценности да има и т.н. А и човек трябва да може да носи отговорност за действията си.

10. Заслужавате нещо по-добро

Клише е, вярно, но е самата истина. На този свят има мъже и жени, които не изневеряват и е време да си намерите такава мадама

Източник: http://www.petel.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини