От х:

Днес в x:

Жена ще управлява България

Теодора Стефанова предрече край на правителството.

Жена ще бъде министър-председател на България. Това обяви ясновидката на Берлускони Теодора Стефанова в "Горещо" на Венета Райкова. Гадателката предрече също, че Европейският съюз ще се свие. „До 4-5 години нещата ще започнат да изглеждат по друг начин. Много държави ще напуснат. И ако някой иска да инвестира, да купува земя, да инвестира в терени. Богатите ще се наложи да спасят Земята, планетата, въздуха. Трябва да се научим да не разхищаваме храната, водата. В другия век много неща ще се променят. Няма да има сметки за газ и ток, а всичко ще бъде светлина, слънце. Моето извънземно ми го казва“, каза Тедора.

Ясновидката обясни, че България е богоизбрана страна. „Но – има едно „но“ - докато не спрем да се вглеждаме назад, да не се упреква кой виновен, кой какво направил... Много повече време ще отнеме да може да се подобри животът на обикновения българин“, каза гадателката.

Теодора обясни за правителството: „Ако го оставят да работи, има шанс. Но няма да изкара докрай. Ще има предсрочни избори през 2014 г. Ще има избори две в едно. Ще има вот на недоверие, страшно много скандали, само да не се стигне до физическа саморазправа. Ние ще бъдем като в Италия – ще има коалиция между левите и десните. Ще има голяма, широка коалиция. Между трите лидиращи партии ще има напрежение, ще има хвърлени оставки на министри, зам.-министри, областни управители. Стачките няма да спрат“, прогнозира ясновидката. 

„Наистина България ще бъде управлявана от жена-лидер и политиката ще изглежда по друг начин“, убедена бе Теодора Стефанова.

Източник: http://dartsnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини