От х:

Днес в x:

Театър, игри и забавления за децата на 1 юни

На 1 юни, събота на площад Свобода малчуганите ще могат да се забавляват с детското шоу "ШАНС ЗА ВСЕКИ". Началният час е 11, актьорите от ямболския театър обещават час и половина, наситен с приказни герои, състезания и забавни игри.

На парк Лебеда от 11 часа ще има друг празничен концерт. Децата от изявени хасковски състави ще пеят и танцуват за Деня на детето.

От 17 часа в Исторически музей една любима детска приказка ще оживее - ГРОЗНОТО ПАТЕ от Х. Кр. Андерсен. Драматизация и постановка Николай Бояджиев, участват: Жулиета Николаева, Калина Баракова, Димитър Димитров, Николай Бояджиев. Вход свободен.

И понеже празникът на децата съвпада с Театралните дни в Хасково, през целия ден, от 10 до 18 часа, пред театъра ще има ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА. Рисуване, театрален грим и забавни игри с актьорите от театъра.

На 2 юни, неделя, рисуването пред театъра продължава, съпроводено с театрален грим и забавни игри с актьорите, от 10 – 14 ч.

Още две детски представления ще има в Исторически музей - МЕЧО ПУХ по А. Милн, от 11 часа и КАК СЕ ЛЕКУВА ЛЪВСКИ СТРАХ от Мая Дългъчева и Янко Митев - от 17 ч.  Входът е свободен 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини