От х:

Днес в x:

Творци на пътна маркировка се подписват под шедьовъра си

Новият "шедьовър" по хасковските улици

Мургава команда бояджии, наета да възстанови избледнялата пътна маркировка по хасковските улици вложила толкова творчество и страст в работата, че решила да увековечи „шедьовъра“ си като се подпише под него. В резултат, живущите по хасковския булевард „Васил Левски“ научиха, че новоизрисуваната „зебра“ е дело на Амет, Али и непроизносимо 4-буквено съчетание с най-близък прочит „Боди“. Азбучната шльокавица, съставена от букви на латиница и кирилица, може и да е неясна, но е крайно дразнеща за хората от квартала, които ни сезираха на редакционната поща. Пише ни г-жа Георгиева:

Град: Хасково 

Тема: Отвратителни цапаници по тротоара ! 

Съдържание: 

Здравейте на целия екип на Хасково нет! Пиша до вас, защото точно вие сте най-обективната медия на Хасково.

Днес прибирайки се от работа, виждам, че пешеходната пътека е прясно освежена с жълта боя, а на 5м до нея циганите бояджии са изписали гордо имената си! ...............

Кажете ми , моля - в коя нормална държава може да се случи нещо подобно?!

Изпращам ви снимки и много, много ви моля, да сезирате съответните звена, за контрол на обществения ред, а МАЗАЧИТЕ да бъдат наказани подобаващо или най-малкото да си почистят отвратителните цапаници !

 

Няма какво да добавим, освен да се присъединим към призива на госпожата, компетентните органи да попречат на самозабравили се творци да използват Хасково като „платно“ за шедьоврите си.

Г.Христов 

Рембранд, Рафаело и Микеланджело от "Република"
Изрисуваният тротоар предизвика гнева на хората от близките блокове
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини