От х:

Днес в x:

Деница Сачева призова за феърплей в политиката и спорта

Деница Сачева/вляво/ и Живко Иробалиев връчват купата на победителите

Феърплеят от спорта трябва да се прехвърли и в политиката. Обществото ни има остра нужда от честна игра с честни правила, смята Деница Сачева, кандидат-депутат от листата на ДСБ-БНФ за Хасково. В името на тази цел, кандидат-депутатите от партията на Костов организираха първото издание на „Хасково къп” футболен турнир за деца набор 2001-ва година. На поканата се озоваха 6 тима с над 60 малки футболисти. В оспорваната надпревара първи стана детският отбор на ФК „Хасково”, който на финала победи малчуганите от Стамболово. Връзката на ДСБ с футбола не е случайна-треньорът на победителите Живко Иробалиев е част от листата на партията за парламентарните избори.

За всички участници бяха приготвени щедри награди, осигурени от г-жа Сачева и компания. Всеки тим получи футболни екипи, топки и торти. Отделно имаше 5 индивидуални приза за най-добър играч, вратар, защитник, голмайстор и най-полезен състезател. Момчетата получиха купи и грамоти. Деница Сачева връчи лично наградите на малките футболисти.

Връзката и със спорта е и заради дългогодишната и ангажираност със здравеопазването в България. Деница Сачева е един от първите 10 служители в Здравната каса при нейното учредяване, началник кабинет на бившия здравен министър Илко Семерджиев, а понастоящем - съсобственик на здравният сайт zdrave.net. Спортът е белег за здрава нация и трябва да се подкрепя при всеки удобен случай смятат кандидатит-депутатите от листата на ДСБ-БНФ.

За всеки отбор-торта
На терена цареше страхотно футболно съперничество, но изцяло в духа на феърплея
Таранът на Хасково/с бяло/ спрян за пореден път от най-добрия вратар на турнира Кадир Маджид от Стамболово
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини