От х:

Днес в x:

С 15 точки преднина отбора на Делян Добрев спечели приятелски мач по баскетбол

Приятелска среща по баскетбол събра представители на ГЕРБ Хасково и ветерани и състезатели от БК ”Хасково 2012”. В двата отбора бяха разпределени представителите на ГЕРБ и професионални баскетболисти, сред които звездата на БК “Хасково 2012“ Анита Тейлане, изпълнителният директор на клуба Станислав Станков и много ветерани баскетболисти.
Водачът на листата на ГЕРБ в региона Делян Добрев, бе капитан на единия отбор, а другия бе изведен на терена от петия в листата - Георги Еленков.

Много полезен играч се оказа вторият кандидат за народен представител на ГЕРБ Красимир Стефанов, а техничната и резултатна игра показа оставения под номер четири в листата Владимир Митрушев.

С 15 точки преднина се наложи отбора на Делян Добрев. Крайният резултат бе 84 на 69.


Публиката определи срещата като истински спортен празник. “Не е важно кой отбор ще победи в тази среща, заложихме на спортсменска игра и дадохме всичко от себе си. Надявам се, че публиката се забавлява“, каза Делян Добрев.


“Досега Делян Добрев ни подкрепяше от трибуните, сега се включи в игра и тези 15 точки разлика, с които победи неговият отбор, са изключително добра поличба”, заяви след срещата Станислав Станков - изпълнителен директор на БК “Хасково 2012”.  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини