От х:

Днес в x:

7-годишен малчуган смая мрежата

Журито зяпна при вида на уменията на това хлапе, предизвикало фурор в „Украйна търси талант".

Смайващо! Потресаващо! Невероятно! Горе-долу такава беше реакцията на всички, които видяха изпълнението на успоредка и висилка на 7-годишно дете, предизвикало фурор в „Украйна търси талант".Никой в залата не остана равнодушен. Както става по-късно - и никой в мрежата, видял необикновената дарба на малкия Сергей.

Упоритостта, с която Сергей от малък развива възможностите си, е похвална. Родителите му също имат пръст в това, а някои дори ги обвиниха, че са прекалено взискателни. Явно, че за хлапето обаче звездният миг настъпи и той вече се прочу зад граница.За крехката си възраст той демонстрира завидна гъвкавост и лекота при трудните упражнения, пише starlife.bg. Това момченце би получило заслужени похвали и от нашия Данчо Йовчев, коментират пък в родната мрежа. Според мнозина, като порасне, той може дори да го задмине. "Нашите ряпа да ядат! В "Украйна търси талант" има невероятни участници, просто оставаш без думи!", гласят реакциите във виртуала.

След края на зрелищния спектакъл Сергей Евплов накара залата да стане на крака и да ръкопляска дълго, а журито през цялото време стоеше с отворена уста и не вярваше какво се случва на сцената.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини