От х:

Днес в x:

Чакаме дъжд следобед, дотогава - студ

Превалявания от слаб дъжд се очакват в някои части от региона в следобедните часове, информират от хасковската метеорологична станция. Валежи в Хасково са малко вероятни, но все пак са възможни, застраховат се синоптиците. До тогава ще ни сковава сух януарски студ. Денят започна с -7 градуса и евентуално към 15 часа може да имаме положителни температури от 1-2 градуса по Целзий. Усещането за студ ще се допълва и от до умерен вятър от Северозапад.

Пътната обстановка в региона е спокойна. Пътищата са опесъчени. Всички са проходими при зимни условия, съобщават от областното Пътно. Изключение правят само участъците Бориславци-Малки Воден, който е временно затворен поради залято временно съоръжение от високите води на р. Олудере при км 19+185. Обходните маршрути са през гр. Харманли и гр. Любимец.

Временно въведени ограничения има по път Хасково-Минерални бани- превантивен ремонт; път ІІ-59 Ивайловград-Славеево-рехабилитация, а по пътя Гълъбово-Симеоновград – Харманли се забранява движението на МПС над 10т. до 31.05.2013г

Г.Христов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини