От х:

Днес в x:

Филмът за Стив Джобс по кината от април

Аштън Къчър има честта да изиграе ролята на Стив Джобс в бюджетния филм с режисьор Джошуа Щерн Филмът за Стив Джобс с главна роля, изпълнена от Аштън Къчър, излиза по кината през април, съобщи блогът на Уол Стрийт Джърнъл.

Биографичната лента представя главните събития от живота на Стив Джобс в периода от 1971 до 2000 година, вкл. напускането на колежа, основаването на Apple и други паметни моменти.

Информацията за филма все още е оскъдна, но със сигурност ще се наблегне на авантюристичния живот на Стив Джобс, преди утвърждаването му като най-великия корпоративен ръководител в Силициевата долина.

До създаването на Apple Стив Джобс се увличал по наркотиците, докато бил студент в Рийд Колидж, Портланд, и по будизма, пътешествайки из Индия. Филмът ще покаже превръщането му от хипи в съосновател на една от най-напредничавите компании в ИТ индустрията.

Режисьор на филма е Джошуа Майкъл Щерн, сценарият е дело на Матю Уайтли, а продуценти са Марк Хълм и Роналд Булард. Филмът разполага с бюджет от $8,5 млн.

С екранизацията на биографията-бестселър на Стив Джобс, написана от Уолтър Айзъксън, пък се е заела Sony Pictures, която ще привлече в проекта известния сценарист Арон Соркин. Този филм се очаква по кината по-късно. 

Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини