От х:

Днес в x:

Сняг следобед, застудяване вечерта

Разходките-до следобяд

Слана и замръзнали около нулата време ще ни съпровождат през по-голямата част от Ивановден. Температури обаче ще са в много малък диапазон-от -0.8 градуса до към обяд, до плюс 1.8 градуса след това. Времето ще е стабилно като икономиката на Дянков- нищо не се случва, но се чакат неблагоприятни явления. Такива ще настъпят в късните следобедни часове на деня. Облачността ще се увеличи. В късните следобедни часове ще нахлуе студен въздух, което ще даде начало на валежи от сняг. На места в областта ще превалява дъжд. Валежите ще бъдат краткотрайни и няма да доведат до образуване на трайна снежна покривка. Късно вечерта се очаква да спрат, но тогава пък ще застудее още повече. Тенденцията към постепенно влошаванне на времето ще продължи, но толкова плавно, че лесно ще бъде компенсирана от многото именни дни през януари.

Пътищата в областта наовсякъде са проходими, с изцяло сухи на повечето места пътни настилки. Евентуални нещата ще се променят в следващите дни, когато последваме примера на Северна България. Към момента вали сняг в райони на

Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, , Монтана, Пазарджик, Перник, Разград, Силистра, Сливен, Шипка, Прохода на републиката, Търговище и Шумен.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини