От х:

Днес в x:

Календар на ГЕРБ смени този на маите

Края на света не дойде, вече можем да се усмихнем, особено ако сме с коледна шапчица

След тотално дискредитиралият се календар на маите, хасковлии ще могат да разчитат на надежден такъв за 2013-та година. Индианците предрекоха края на света за 2012-та, но се оказа, че трябва да се прави разчет и на 2013-та. Днес 180 указателя за почивните дни през следващата година бяха раздадени на минувачи в центъра на Хасково. Инициативата е на младежката организация на ГЕРБ Хасково. Ятото младежи и девойки бе водено лично от общинската съветничка Евгения Ангелова.

Към календарите бяха добавени и коледни шапки, за да може да посрещнем Дядо Коледа в духа на обичайното му обкръжение-снежанки и джуджета. „Чудесен подарък за внучката ми” възкликна възрастен хасковлия, докато разглеждаше коледната си торбичка. ” Най-после някой да ми даде нещо без да иска пари, да сте живи и здрави слънчеви деца”, пожела иизненадана от неочаквания подарък пенсионерка.

Най-милото в цялата работа бяха искренните пожелания на младежите за здраве, късмет и благоденствие. И преди и след края на света, добрата дума си остава най- големия дефицит за българите.

Г.Христов

Евгения Ангелова/най-вдясно/ поведе младежите на ГЕРБ
Дядо Коледа подрани
Подарък за без пари. Направо не е за вярване
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини