От х:

Днес в x:

Лестър заряза Хасково. От днес узаконяват бисерските къщи. Преглед на регионалния печат

Скандал: Сюзън Лестър се прибра в Щатите, челно заглавие на първа страница в „Хасковска Марица”. Американката зарязала баскетболния отбор на Хасково и отпрашила за САЩ. Причината била, че я карали да тренира 5 пъти седмично, а тя искала само две тренировки, колкото правела в Турция.

Поне 178 хил. лева поглъща референдумът, друг акцент от първа страница. Данните са от областната администрация, която ще трябва да организира допитването.

Съдебен изпълнител разпродава „Никена”, акцентът на 2-ра. Сградата на една от водещите шивашки фирми в Хасково се продава на публичен търг.

Над 200 хасковлии на червен митинг в столицата, друго заглавие от 2-ра. Местните социалисти са отчели сериозно присъствие вчера в София.

Баща намушка с нож сина си, водещо на 3-та. За пиянския скандал от края на миналата седмица в хасковския квартал „Орфей”.

Бивш шеф на митницата замесен в цигарен канал, темата на 4 страница. За разбития канал на нелегални цигари, в който участвал и бившия шеф на митницата в Свиленград Кирил Мараджиев. Днес прокуратурата ще иска мярка за неотклонение „задържане под стража” за арестуваните.

БМВ-то на Даскалов изпуши, Царски отново с купата на „Макси”, заглавие на 5 страница. Материалът е посветен на ралито в „Орфей” през уикенда.

Бежанци стряскат Харманли с болести, кражби, „Ал Кайда”, заглавие над главата в „Новинар юг”. Темата е на цялата 4 страница, става дума за палатковия лагер за бежанци за 1000 души и опасенията на местните жители.

От днес узаконяват бисерските къщи, водещо заглавие на първа страница. Новоизградените постройки нямали електротехническо досие – замерване на инсталацията и мълниезащита. От областната администрация смятали, че това е включено в заданието на строителните фирми. Като разбрали, че не е, го възложили отделно.

Превозвачи спират рейсове за ученически екскурзии, водещо заглавие на 2-ра. Шефът на „Арда тур” Себахтин Исмаил обяснява, че протестирали срещу изискването автобусите с ученици-екскурзианти да пътуват само в светлата част на денонощието.

Арестуваха ексшеф на митницата в Свиленград за контрабанда, акцент от 3-та. За акцията на ГДБОП миналата седмица, при която бе арестуван и митничарят Кирил Мараджиев.

Лестър избяга от „Хасково 2012” чело на спортната страница. За дезертиралата баскетболистка Сюзън Лестър.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини