От х:

Днес в x:

Трагедия! Съпрузи скочиха от 8-мия етаж

Мъж и жена, абсолютно голи, скочиха от прозореца на апартамента си на осмия етаж. Инцидентът е станал в Красноярск. Случайни минувачи, които видели в цветна леха около жилищната сграда гол мъж и жена, съобщили за зловещата гледка в полицията.

Според пресслужбата на руското министерство на вътрешните работи от прозореца на жилищната сграда са паднали 29-годишен мъж и 29-годишната му съпруга. Мъжът е починал в болницата, а съпругата му е в интензивното отделение в критично състояние. За живота й се борят лекарите. Двойката има малко дете, което по време на инцидента е било на посещение при своя дядо.

Разследващите намерили в апартамента на съпрузите голям брой  саксийни растения, които се предполага, че имат психотропно действие. Имало е и гъби, притежаващи халюциногенни свойства, съобщава "Интерфакс"

Сега следователите се опитват да разберет случайно ли са паднали от прозореца мъжът и жената, или това е самоубийство. Възможно е двойката да е предприела такива действия под влиянието на наркотици.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини