От х:

Днес в x:

Изказвания на Жириновски от 2022 за визията му за света

  • 09:41, 16 мар 2022 г.
  • 13564
  • 4
  • 3
Малка част от родните ни путинофили знаят кой е Жириновски. Той е еквивалента на нашенския Волен Сидеров и Костадин Костадинов, с малката разлика, че от появата на Путин е неизменното присъствие в руската политика. На последните избори партията му е на второ място в Руската Дума (парламента на Русия).
Казват, че Жириновски е неофициалният говорител на Путин, който казва нещата, които президентът на РФ не желае да каже директно. Това е едно интервю от началото на годината, в което той назовава точната дата на руската атака, както и докъде трябва да се стигне. Сами си направете извода колко е близък до властта и с каква информация разполага. Жириновски говори за пълното унищожение на Украйна още от 2014г, но през 2022г плановете му вече са за унищожението на половината свят. Гледайте го със звук за да усетите цялата омраза и ненавист, която тоя човек изпитва към цивилизацията.
И тук ви питаме - това ли е светът в който искат да живеят нашенските путинофили, изпепелен, милитаризиран, в който всички са подчинени на една безумна власт? Защото ако си представят друга визия при една руска победа, много бъркат. И колкото и да се използва опорката, че всички големи империи са еднакви, никой не може да отрече, че не съществува друга държава на света, дори Северна Корея, която да иска да го разруши до основи за да доминира.

Превод: Иво Джоков

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Категории

Последни новини