От х:

Днес в x:

Ема Уотсън в "Петдесет нюанса сиво"?

Ема Уотсън е едно от най-спряганите имена за изпълнение на ролята на Анастейша Стийл в адаптация на голям екран на „Петдесет нюанса сиво”.

„Още не съм чела книгата, така че не знам за какво точно да се подготвя”, признава Ема на премиерата на новия филм, в който участва - The Perks of Being a Wallflower.

"Скоро трябва да получа ръкописа, предполагам. Но е много ласкаещо, когато хората си те представят в дадена роля, страхотно е!”, допълва актрисата.

Освен Уотсън има още много имена, които са спрягани за ролята в нашумялата еротична история – Ема Стоун, Луси Хейл, Аманда Сейфрид и др. Раян Гослинг и Хенри Кавил са най-сексапилните и предпочитани актьори за изпълнение на главния герой.

„Петдесет нюанса сиво” – книгата, която прелъсти целия свят за отрицателно време, мина по продажби рекорда на „Хари Потър”. Пред „The Guardian” Роулинг признава, че е обещала на издателя си да не чете конкуретния роман, но че така или иначе няма и желание. Въпреки това в новата книга на писателката за магьосници има насилие, секс, наркотици и е предназначена за различна от досегашната възрастова аудитория: „Най-лошото, което може да стане, е хората да кажат, че е ужасна и не им харесва. Надявам се да има успех и интерес към нея.”

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини