От х:

Днес в x:

Модерни времена: Пращаме пощенски картички с SMS

Една причина по-малко да ходите до пощата

Традиционната услуга по изпращането на пощенски картички вече е пригодена за века на информационните технологии и ще може да бъде заръчвана дистанционно, с SMS.

Новата услуга BGPostCard, удачно интегрира съвременните мобилни комуникации с класическите, хвалят се от Български пощи.

За да изпратите пощенски картички директно от телефона е необходимо да имате изтеглено специално приложение. После избирате подходяща снимка от предлаганата галерия на пощата, въвеждате точния адрес/пощенски код на получателя и натискате бутона "Изпращане".

Заявената картичка се изработва в печатния център на пощата, поставя се в плик и се доставя на получателя, като на гърба и може да се отпечата лично послание (което предварително е въведено от телефона). Цената на услугата е 2.40 лв, не много повече от досегашните разходи за услугата, но без губенето на време за лично ходене до пощенския клон. 

BGPostCard може да бъде изпратена до всяка точка на света, която разполага с валиден пощенски адрес. Необходимо е само наличието на интернет-връзка по време на изпращането.

Програмата работи на всички смартфони, базирани на операционните системи iOS 4.0+ или Android 2.2+

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини