От х:

Днес в x:

Отложиха делото срещу тримата подсъдими за обира на хасковската поща

    Трима души бяха изправени пред съда днес за обира на 1.8 млн. лв. от хасковската поща. Подсъдими са димитровградчанинът Тихомир Мавродиев, Красен Кънчев от търновското село Присово и софиянецът Димитър Димитров.

    Обирът на пощата бе извършен на 8 юни 2016 година. Шампионът по мотокрос Красен по прякор Красивия е обвинен от прокуратурата за извършител на престъплението, а другите двама - за помагачи, заедно с други неизвестни хора.

    Тримата са обвинени и за кражба на товарен автомобил от Димитровград, задигнат предния ден. Красен и Димитър трябва да отговарят пред съда и по обвинение за кражба на 770 лева от фирма в Плевен, извършена на 7 октомври 2016 година.

    Днес в Окръжния съд в Хасково бе насрочено разпоредително заседание по делото. Ход на процеса обаче не беше даден заради процесуални пречки. Тримата обвиняеми се явиха в съда, но двама от тях не бяха получи препис от съдебното разпореждане с въпросите за разпоредителното заседание и обвинителния акт. Това даде повод на съдия Стратимир Димитров да отложи делото, а документацията бе връчена по време на заседанието.

    Процесът ще продължи на 17 януари.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Са
      сандокан
      28 -4
      11:41, 29 ное 2019
      Станимирчо престъплението е в 2016 а сега сме 2019 какво се моташ още или има нещо обещано Тоя мръснек Красен трябва да бъде обесен на площада за назидание а той се хили на снимката Ето това са евроатлантическите ценности
    • 2
      Bl
      Blessings
      10 -1
      12:10, 29 ное 2019
      Красен! Звездата!...............…...........а
    • 3
      Ха
      Ха стига бе
      21 0
      12:11, 29 ное 2019
      Тоя, Красивия де колко е щастлив? Ще го награждават ли или ииии ще му белят рохко яйце???
    • 4
      Ne
      nelicha - нелича
      19 -1
      14:18, 29 ное 2019
      Представяте ли си ? Тези са открали 1,8 милиона и не са в следствения арест . Те са платили на когото трябва и едвали ще бъдат осъдени . Не изглеждат никак на притеснени .
    • 5
      По
      последния император
      3 0
      18:41, 29 ное 2019
      на косара Жоро сина -Веско и на Ванката морския сина - Стефчо, ги разстреляха за 90 хиляди , а сега се крадат милиони, /спомнете си пловдивския охранител дето чака да излезе за да си прибере милионите/ и няма кой да потърси сметка. Ех хубав живот даде ДЕМОКРАЦИЯТА на предприемчивите, инициативните, кадърните и способни /да крадат/ граждани на България.
    Последни новини