От х:

Днес в x:

Разпродават стоката на магазин в Градските хали

Мебели за 95 хиляди лева на хасковска фирма, търгуваща с маркови мебели се разпродава от местните данъчни, заради големи данъчно осигурителни задължения на собственика към държавния бюджет. Магазина на търговеца е в комплекс "Градски хали" на бул. България 150. Стоката служи за обезпечения на задълженията му. Търгът е насрочен за 24-ти септември, а всеки може да направи оглед на стоката и да подаде ценова оферта, но не по-късно от 18-ти септеври.

Търгът е с тайно наддаване-подадените оферти ще се отворят на 24-ти и по-високата за конкретната стока печели наддаването.

Известен проблем пред потенциалните купувачи е, че мебелите могат да се закупят само и единствено в групи, във всяка от които има десетки, а понякога и стотици артикули. Тоест дори да сте си харесали холова гарнитура или кухня, за да я придобиете, трябва да купите цялата група, а до 18-ти да внесете депозит за участие в търга на стойност 20 % от обявената стойност на групата. Иначе няма ограничение, дали физически или юридически/фирми/ лица ще участват в наддаването. 

Групите мебели са пет. 1. Бюра и детски/мебели/, с начална тръжна цена 21 200 лв. Включват бюра етажерки, поставки, легла, матраци, столове, секции, шкафове. Депозитът за участие е 4240 лв.

2. Аксесоари с огромно разнообразие от лампи, вази, килими, полюлеи и стоки на лукса. Тръжна цена от 15100 лв с депозит 3020 лв.

3. 3. Спални-пълно обзавеждане и аксесоари към тях. Тръжна цена за групата 20 000 лв, депозит 4000.

4. Хол и мека мебел-всичко за което можете да се сетите за хола, включително лежанки от Италия, фотьойли от Барселона, ъглови модули от SVAROVSKI. Цена 32 100 лв, депозит 6420 лв.

5. Трапезни мебели, кухни и антрета-всички видове мебели, плюс уреди за вграждане на Уърпул, Горение, външни и вътрешни, интериорни врати. Стойност 15 700-депозит 3140 лв.

За подробрости по предстоящият търг се търсят публичните изпълнители на НАП в Хасково на тел. 038/609 101

Г.Христов

 
 
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини